Ο Μπαλοτέλι κινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπαλοτέλι κινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Μάριο Μπαλοτέλι περιείχε ρατσιστικό και αντισημιτικό περιεχόμενο.

Ο Ιταλός επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία του Super Mariο, του πρωταγωνιστή του γνωστού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, η οποία ανέφερε. «Μην είστε ρατσιστές. Να είστε όπως ο Μάριο. Είναι ένας Ιταλός υδραυλικός, που έχει δημιουργηθεί από Ιάπωνες, ο οποίος μιλάει αγγλικά και μοιάζει με Μεξικανός... πηδάει σαν μαύρος και αρπάζει τα νομίσματα σαν εβραίος»

Ο Μπαλοτέλι κινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αμέσως δημιουργήθηκε σάλος στα social media και ο Μπαλοτέλι αναγκάστηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία ενώ λίγο αργότερα απάντησε και σε κάποια επιθετικά σχόλια χρηστών του twitter προς τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Μπαλοτέλι κινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε αυτά ανέφερε χαρακτηριστικά «Ξέρω ότι αυτοί προσπαθούν να με "σκοτώσουν" για την άτυχη στιγμή μου. Θα πρέπει να παραμείνουν προσκολλημένοι στο πλάνο τους ακόμα και όταν επιστρέψω στα γκολ» και «Η μαμά μου είναι Εβραία οπότε σκάστε όλοι σας παρακαλώ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ