Στρατούλης: Η κυβέρνηση έκανε λεονταρισμούς, αλλά τα λιοντάρια μετατράπηκαν σε κότες - iefimerida.gr

Στρατούλης: Η κυβέρνηση έκανε λεονταρισμούς, αλλά τα λιοντάρια μετατράπηκαν σε κότες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Τρόικα από ό,τι φαίνεται ζητάει από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να υπογράψει μαζί της ένα νέο συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού και, μάλιστα, με ένα όπλο μαζικής κοινωνικής καταστροφής, δηλαδή με ένα νέο μνημόνιο, όπως και αν αυτό το ονομάσουν» ανέφερε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ακόμη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «η κυβέρνηση έκανε τους λεονταρισμούς που έκανε, αλλά δυστυχώς τώρα που ήρθε η ώρα του να υπάρχει ή του να μην υπάρχει συμφωνία τα λιοντάρια μετατράπηκαν σε κότες. Το λέω συμβολικά αυτό πολιτικά, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν και βρισκόμαστε μπροστά σε αυτή την κατάσταση».

«Ενώ εσείς είστε πολύ λιοντάρι κ. Στρατούλη και εμείς είμαστε κότες» αντέτεινε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ