Επιμένει να μιλά για success story ο Σαμαράς: Είναι και ευρωπαϊκή επιτυχία - iefimerida.gr

Επιμένει να μιλά για success story ο Σαμαράς: Είναι και ευρωπαϊκή επιτυχία

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Πρωθυπουργού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο success story της Ελλάδας επιμένει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζοντας ότι συνιστά και ευρωπαϊκή επιτυχία. «Το δικό μας success story στην Ευρώπη και είναι μια ευρωπαϊκή επιτυχία, που θα κάνει περήφανους όλους τους Ελληνοαμερικανούς» δήλωσε.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για το 16ο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα, που διοργανώνεται στο Μετροπόλιταν Κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο Α. Σαμαράς αναφέρθηκε στις θυσίες της χώρας για να σταθεί στα πόδια της. Υποστήριξε επίσης ότι έχουν επέλθει «σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και η αντιμετώπιση εκτεταμένων ανεπαρκειών».

«Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, η Ελλάδα έχει καταφέρει να εδραιώσει την οικονομία της με έναν άνευ προηγουμένου γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο» είπε ο Πρωθυπουργός κάνοντας ειδική μνεία στις ΗΠΑ: «Οι φίλοι μας στις Ηνωμένες Πολιτείες μας έχουν βοηθήσει πολύ».

Ταυτόχρονα, ο κ. Σαμαράς, είπε πως «είμαστε ήδη μάρτυρες των καρπών των κοινών προσπαθειών μας και οι διεθνείς επενδυτές έχουν ήδη εισέλθει στην ελληνική αγορά», ενώ υποστήριξε πως «υπάρχουν πολλαπλές ευκαιρίες στον επενδυτικό τομέα, σε όλους τους βασικούς τομείς της οικονομίας».

Δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του, εφεξής, είπε πως «πρέπει τώρα να επωφεληθούμε από το αναξιοποίητο δυναμικό μας, των φυσικών μας πόρων, του ορυκτού μας πλούτου και, πάνω απ΄ όλα, από το πλούσιο ανθρώπινο κεφάλαιό μας, για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον, έτσι ώστε η χώρα μας να γίνει ελκυστική για τους ξένους επενδυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ