Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή 25 χρόνια μετά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή 25 χρόνια μετά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Super League ανάμεσα στον δεύτερο Ολυμπιακό και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ έχει να διεξαχθεί από το 1989. Πέρασαν δηλαδή 25 χρόνια...

Με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, οι Θεσσαλονικείς είχαν 12 βαθμούς (ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας) και ο Ολυμπιακός ήταν στους 11. Στις 12 Νοεμβρίου 1989, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον συνέτριψε με σκορ 4-0 (δύο ο Αναστόπουλος, ένα ο Αλεξίου, ένα ο Μητρόπουλος), σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Προπονητής του Ολυμπιακού σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο πεθερός του Λάγιος Ντέταρι, Ιμρε Κόμορα και του ΠΑΟΚ, ο Ρομπ Γιάκομπς.

Ευχή όλων να μην δούμε πάλι επεισόδια, αλλά θέαμα και γκολ με την καλύτερη ομάδα να κερδίζει. Μα πανω από όλα το... ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Super League 1989
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ