Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραπανίσια κιλά που τους κάνουν αγνώριστους. Σκληρή προπόνηση, εξαιτίας της οποίας πονούν σε κάθε χιλιοστό του κορμιού τους. Και ατελείωτες ώρες στο ρινγκ. Αρκετοί ηθοποιοί «τρελάθηκαν» όταν αποφάσισαν να παίξουν έναν πυγμάχο.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον ακόμη... πονάει, ο Γουίλ Σμιθ έγινε «διπλός», ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις παραλίγο να γίνει επαγγελματίας μποξέρ, προκειμένου να παίξει έναν πυγμάχο. Τη Δευτέρα ήρθε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Τζέικ Τζίλενχαλ που είναι σχεδόν αγνώριστος, έπειτα από την προετοιμασία που έκανε για να ενσαρκώσει τον μποξέρ Μπίλι Χόουπ. Κάτι ανάλογο έχουν κάνει αρκετοί πριν από αυτόν όμως.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενάμιση χρόνο προπόνησης με τον παλιό πρωταθλητή Μπάρι ΜακΓκίγκαν πέρασε ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Boxer το 1997. Μάλιστα, σύμφωνα με τον προπονητή του, ο ηθοποιός ήταν τόσο καλός που θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για να παίξει στο «Raging Bull» το 1980, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πέρασε εκατοντάδες ώρες σε ρινγκ γυμναστηρίου στη Νέα Υόρκη με τον Τζέικ Λα Μότα, τον άνθρωπο που ενσάρκωσε επί της μεγάλης οθόνης.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τα 100 κιλά «άγγιξε» ο Γουίλ Σμιθ- από τα 83 που ζύγιζε- για να παίξει τον Μοχάμεντ Αλι το 2001. μάλιστα, έκανε προπόνηση για 6 ώρες κάθε ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η καθημερινή προπόνηση του Σιλβέστερ Σταλόνε για το «Ρόκι 3», το 1982, περιελάμβανε 20 γύρους πυγμαχίας, 2 ώρες βάρη και τρέξιμο 2 μιλίων.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο πόνος ήταν κάτι που έπρεπε να συνηθίσει ο Ράσελ Κρόου, όταν προετοιμαζόταν να παίξει στο «Cinderella Man» το 2005. «Οταν έχεις αυτούς τους τεράστιους τύπους βαρέων βαρών να σε χτυπάνε στο κεφάλι, σίγουρα το απόγευμά σου δεν είναι ευχάριστο», έχει δηλώσει.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του ως Μίκι Γουάρντ, στην ταινία «The Fighter» το 2010, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έκανε προπόνηση για δύο χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 7

«Οταν μου ζήτησαν να πάρω 4,5 κιλά σε μυικό ιστό, εγώ πήρα 8,5», έχει αποκαλύψει η Χίλαρι Σουάνκ, για την προπόνηση που ακολούθησε για την ταινία «Million Dollar Baby» το 2004. «Είναι μέρος της δουλειάς μου. Αν πρέπει να παίξω μία μποξέρ, θα πρέπει να μοιάζω με μποξέρ».

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Η σκληρή προπόνηση που έκανε ο Ντένζελ Ουάσιγκτον για να παίξει τον Ρούμπεν Κάρτερ στο «Hurricane» το 1999 τον ταλαιπωρούσε για καιρό. «Ακόμη έχω πονοκεφάλους, πόνους στους ώμους και πρόβλημα με τις αρθρώσεις και τους καρπούς μου», έχει πει.

Ανέβηκαν στο ρινγκ και τρελάθηκαν -Ηθοποιοί που παραπήραν σοβαρά το ρόλο πυγμάχου [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Για κάποιους ηθοποιούς, το μποξ ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός ρόλος. Οπως για τον Μίκι Ρουρκ, που υπήρξε πυγμάχος στο παρελθόν, ενώ την Παρασκευή κέρδισε έναν επαγγελματία σε αγώνα στη Ρωσία, στα 62 του. Βέβαια, σύμφωνα με καταγγελίες και αυτό είχε μία δόση... υποκριτικής, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ