Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο] - iefimerida.gr

Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζυγίζει μόλις 50 κιλά και σηκώνει βάρη διπλάσια του βάρους της. Κάνει push-ups με το ένα χέρι ή μόνο πάνω στα δάχτυλα της. Πρόκειται για την Willie Murphy, την 77χρονη σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη.

Αθλείται συστηματικά και αγαπημένος της χώρος είναι το γυμναστήριο. Ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, όταν είδε μια διαφήμιση για διαγωνισμό άρσης βαρών. Όταν ρώτησε τον υπάλληλο αν θα μπορούσε να συμμετάσχει και η ίδια αυτός της απάντησε: «Πήγαινε γιαγιά μπορείς».

Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ξεκίνησε σηκώνοντας βάρη 2 κιλών, σήμερα πέντε χρόνια μετά έχει πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο ενεργητικό της. Δεν παίρνει στεροειδή. Είναι αυτοδίδακτη. Και όπως λέει και η ίδια τα μαθήματα με δάσκαλο είναι ακριβά και αναρωτιέται: «Ποιος έχει 39 δολάρια την ώρα»;

Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η ίδια ελπίζει ότι με το παράδειγμά της θα μπορέσει να εμπνεύσει τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους, που υποφέρουν από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση και να τους πείσει να γυμναστούν και να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πρωταθλητής άρσης βαρών ή να κάνει pull ups με το ένα χέρι. Μερικές φορές είναι αρκετό να κινήσεις κάτι και το αίμα αρχίζει να τρέχει στις φλέβες σου».

Η σούπερ γιαγιά από την Νέα Υόρκη που σηκώνει το διπλάσιο του βάρους της [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 3




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σούπερ γιαγιά Βάρη γυμναστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ