Χαρδούβελης για διαπραγματεύσεις: Εχει μείνει μόνο η ουρά - iefimerida.gr

Χαρδούβελης για διαπραγματεύσεις: Εχει μείνει μόνο η ουρά

Ομιλία στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητηριο (Eurokinissi/Κώστας Κατωμέρης)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης τόνισε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο κ. Χαρδούβελης τόνισε ότι η χώρα εργάζεται σκληρά για να αποφύγει την αβεβαιότητα του παρελθόντος και ότι η συμφωνία με την τρόικα είναι κοντά :« Έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος, έχουν κλείσει αρκετά ζητήματα και εργαζόμαστε για να κλείσουν και τα υπόλοιπα. Απώτερος στόχος είναι να υπάρξουν λιγότερα βάρη και περισσότερες προοπτικές για όλους».

Ο υπουργός έδωσε έμφαση στην συνέχιση της αποκατάστασης της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας που δεν θα βασίζεται πλέον στην εσωτερική κατανάλωση αλλά στην εξωστρέφεια της οικονομίας και σε τομείς που διαθέτουν προοπτικές ανάπτυξης και εξωστρέφεια όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η φαρμακοβιομηχανία, η έρευνα και τεχνολογία, η ναυτιλία.

Τέλος, αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις δήλωσε χαρακτηριστικά:« Οι περισσότερες έχουν γίνει . Έχει μείνει μόνο η ουρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαρδούβελης τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ