Γιατρός-τέρας στην Αγγλία -Κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια που έπασχαν από λευχαιμία [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατρός-τέρας στην Αγγλία -Κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια που έπασχαν από λευχαιμία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ηλικίας 41 ετών στην Αγγλία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 ετών για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια. Ασελγούσε πάνω τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης και πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.

Τα αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευκαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν περισσότερες από 170,000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

Γιατρός-τέρας στην Αγγλία -Κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια που έπασχαν από λευχαιμία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ