Karl Lagerfeld: «Ο Στρος Καν είναι καλό παιδί...αρκεί να μην είσαι γυναίκα!» - iefimerida.gr

Karl Lagerfeld: «Ο Στρος Καν είναι καλό παιδί...αρκεί να μην είσαι γυναίκα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος μόδιστρος Karl Lagerfeld έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο style.com και μίλησε για όλα. Ακόμα και για τον Στρος-Καν.

Και τι δεν είπε ο Karl σε αυτή την συνέντευξη. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Στρος Καν δήλωσε: « Αγαπώ τον DSK, αγαπώ και την γυναίκα του. Είναι σπουδαίοι άνθρωποι και όταν επέστρεψαν στο Παρίσι τους έστειλα λουλούδια. Όμως για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική όλα αυτά τους προκαλούν αμηχανία. Στην αριστερά ήλπιζαν πως δεν θα επέστρεφε γιατί κάποιοι άλλοι ήθελαν να πάρουν τη δουλειά του. Το ίδιο ήλπιζαν και τα άλλα κόμματα, όμως ακόμα και στην Αμερική ο Κλίντον επιβίωσε μετά την πίπα!»
Όταν δε τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι πρόκειται για σεξουαλική επίθεση ή συναινετικό σεξ είπε: «Όλοι οι άντρες του πολιτικού κόσμου τα ίδια κάνουν. Καυλώνουν από την πολιτική και την εξουσία. Και ο Στρος Καν έχει απίστευτες χάρες. Είναι πολύ γοητευτικός. Είναι τέλειος, είναι πολύ γλυκός τύπος... Αρκεί να μην είσαι γυναίκα...Αυτό είναι το πρόβλημα!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ