Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο -Δύτες το ανέσυραν από το βυθό - iefimerida.gr

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο -Δύτες το ανέσυραν από το βυθό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλάσνικοφ με το οποίο είχε γαζώσει πριν από περίπου μια εβδομάδα το νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο ο 31χρονος Αλβανός πιστολέρο ανέσυραν δύτες από τον Πειραιά.

Οπως ο ίδιος ο Αρμπέρ Μπάκο είχε πει, μετά την επίθεση πέταξε το καλάσνικοφ μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή του Πειραιά. Εδώ και μερικές ημέρες δύτες του Λιμενικού βουτούσαν με σκοπό να το εντοπίσουν. Επειτα από δύο μέρες ερευνών το καλάσνικοφ δεν είχε εντοπιστεί. Για τον λόγο αυτό, χθες Κυριακή αστυνομικοί μετέφεραν τον συλληφθέντα Αλβανό που τραυμάτισε 15 θαμώνες του μπαρ «Έτσι απλά, ελληνάδικο» στο Μικρολίμανο. Ο Αρμπέρ Μπάκο τους υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει το καλάσνικοφ στη θάλασσα.

Το αυτόματο όπλο βρέθηκε σε απόσταση δύο μέτρων απ' την ακτή και σε βάθος περίπου επτά μέτρων στην περιοχή της Δραπετσώνας στην πύλη Ε1 του λιμανιού.

Eντωμεταξύ, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη και ένας Πολωνός συνεργός του 31χρονου πιστολέρο που συμμετείχε στις επιθέσεις που είχε κάνει σε Ομόνοια, Μεταξουργείο και Αγιο Παντελεήμονα. Ο Πολωνός εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι της συντρόφου του 31χρονου στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανός Αλβανός πιστολέρο Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ