Νεκρός βρέθηκε Ελληνας ομογενής παίκτης του American football [εικόνα] - iefimerida.gr

Νεκρός βρέθηκε Ελληνας ομογενής παίκτης του American football [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Καραγιώργης, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, βρέθηκε νεκρός σε κάδο απορριμμάτων του Οχάιο. Ο 22χρονος Έλληνας αγωνιζόταν στην ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου του Οχάιο και αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ που είχε στο κορμί του.

Ο Καραγιώργης δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους δικούς του ανθρώπους να δηλώνουν άμεσα την εξαφάνισή του. Τελικά οι Αρχές του Κολόμπους βρήκαν το πτώμα του Έλληνα παίκτη του ράγκμπι σε έναν κάδο απορριμμάτων και μετά την εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί έναν πυροβολισμό στο κεφάλι και μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πάντως σύμφωνα με την οικογένεια του παίζει το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα ο 22χρονος βρισκόταν συχνά σε σύγχυση έπειτα από διάσειση που είχε υποστεί σε αγώνα. Φέρεται μάλιστα να τηλεφώνησε κάποια στιγμή στη μητέρα του, δύο μέρες μετά την εξαφάνισή του, ζητώντας της συγγνώμη.

Νεκρός βρέθηκε Ελληνας ομογενής παίκτης του American football [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ