Προσπάθεια του Ολυμπιακού να ρίξει τους τόνους - iefimerida.gr

Προσπάθεια του Ολυμπιακού να ρίξει τους τόνους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης ξεκινά στις 19:30 όμως ήδη παίκτες, προπονητές και παράγοντες των δύο ομάδων το έχουν στο μυαλό τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος προσπάθησε να μη δυναμιτίσει το κλίμα.

Μετά τα όσα έγιναν πέρυσι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για πρώτη φορά και μάλιστα σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι καλούνται να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις για να επιστρέψουν στην κορυφή.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα εκδίκησης. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να μην παρασυρθεί. Να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν και αυτοί να παιχθεί ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένη σε Ελλάδα και Ευρώπη» τόνισε σε δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Σάββας Θεοδωρίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ