Μπακογιάννη: Να επισπευσθεί η εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Να επισπευσθεί η εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Ντόρα Μπακογιάννη (Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρότασή της να κλείσει πάσει θυσία η διαπραγμάτευση με την τρόικα και να επισπευσθεί η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, μέχρι τα Χριστούγεννα, επανέλαβε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η εμπιστοσύνη των δανειστών έχει χαθεί και ότι πρέπει να κλείσει οπωσδήποτε η συμφωνία με την Τρόικα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Εστω και την ύστατη ώρα, η γραμμή πρέπει να είναι κοινή, πρέπει να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρωθυπουργό και να βρούνε τις λύσεις.

Μεταξύ των θεμάτων που θα μπορούσαν να συμφωνηθούν σε μια τέτοια συνάντηση, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε το ζήτημα του νέου Προέδρου, «τυχόν σε έξι μήνες ή οκτώ μήνες εκλογές».

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα περάσουν τα νέα μέτρα από την Βουλή απάντησε θετικά: «Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής, δεν μπορούμε να τα τινάξουμε στον αέρα. Και αν θέλετε, προτιμώ να πέσω ηρωικώς, από το να πέσω ξεφτυλισμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ