Εκπληκτικό γκολ από τον Χολέμπας - Λύτρωση Μπαρτσελόνα στο 94' - iefimerida.gr

Εκπληκτικό γκολ από τον Χολέμπας - Λύτρωση Μπαρτσελόνα στο 94'

χολέμπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα καταπληκτικό γκολ του Χοσέ Χολέμπας στο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ, βοήθησε τους «τζιαλορόσι» να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στους «νερατζούρι». Ο Μπουσκέτς χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα στο τελευταία δευτερόλεπτο απέναντι στη Βαλένθια.

Σκηνές...δράματος είχε η χθεσινή νύχτα σε Ιταλία και Ισπανία. Ρόμα και Ίντερ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και τελικά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χολέμπας με ένα φοβερό σλάλομ και ένα ξερό σουτ έδωσε προβάδισμα στη Ρόμα, η οποία με τα δύο γκολ του Πιάνιτς κατάφερε να φτάσει στο τελικό 4-2.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο «Μεστάγια» η Βαλένθια δυσκόλεψε την Μπαρτσελόνα και λίγο έλειψε να της κόψει βαθμούς στο κυνήγι της Ρεάλ. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Σέρχιο Μπουσκέτς σκόραρε και κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη με σκορ 1-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ