«Είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί»; [εικόνα] - iefimerida.gr

«Είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί»; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την επιλογή της Ελένης Φουρέιρα να μιλήσει σε σύνεντευξή παραδεχόμενη την αλβανική της καταγωγή και τον ρατσισμό που έχει υποστεί, η Ελενα Ακρίτα.

«Σήμερα είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί;» σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την Παρασκευή, η δημοσιογράφος.

«Είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί»;  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό Kool, μέσα από μια καυτή φωτογράφιση είπε: «Εχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά», προσθέτοντας ότι για δικούς της λόγους δεν ήθελε να παραδεχθεί δημόσια την αλβανική καταγωγή της.

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι' αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα... Και γι' αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ