Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στην Αθήνα - iefimerida.gr

Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στην Αθήνα

METROPOLITAN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

11 φαντασμαγορικές παραστάσεις της σεζόν 2011-2012 με τους παγκόσμιους σταρ της όπερας σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή της ΜΕΤ , της διάσημης όπερας της Νέας Υόρκης , θα απολαύσουν οι Έλληνες σε επιλεγμένες θεατρικές και κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη τη χώρα.

Μια μεγάλη συνεργασία με τη φημισμένη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης, το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις σπουδαιότερες φωνές του κόσμου, εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη σεζόν 2011-2012.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ απέκτησε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του βραβευμένου προγράμματος της ΜΕΤ «The Met live in HD» για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για το πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων επιλεγμένων παραστάσεων της ΜΕΤ, που δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε θεατές από όλο τον κόσμο να τις παρακολουθούν σε οθόνη με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας ταυτόχρονα με το κοινό της Νέας Υόρκης! Το πρόγραμμα «The Met live in HD» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006, αρχικά με 6 μεταδόσεις ανά σεζόν και στη συνέχεια επεκτάθηκε φτάνοντας τις 12 μεταδόσεις για τη σεζόν 2010 – 2011, σε 46 χώρες και σε περισσότερους από 1.500 χώρους.

Η Άννα Μπολένα του Ντονιτσέτι, με πρωταγωνίστρια την Anna Netrebko, είναι η νέα παραγωγή της Metropolitan Opera που ανοίγει τη σεζόν και εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε στις 15 Οκτωβρίου.

Ακολουθούν:

Ντον Τζιοβάνι του Μότσαρτ στις 29 Οκτωβρίου 2011
Ζίγκφριντ του Βάγκνερ στις 5 Νοεμβρίου 2011
Satyagraha του Φίλπ Γκλας στις 19 Νοεμβρίου 2011
Ροντελίντα του Χέντελ στις 3 Δεκεμβρίου 2011
Φάουστ του Γκουνό στις 10 Δεκεμβρίου 2011
Το Μαγεμένο Νησί (Enchanted Island- Παγκόσμια πρεμιέρα) στις 21 Ιανουαρίου 2012
Το Λυκόφως των Θεών (Gotterdammerung) του Βάγκνερ στις 11 Φεβρουαρίου 2012
Ερνάνι του Βέρντι στις 25 Φεβρουαρίου 2012
Μανόν του Μασενέ στις 7 Απριλίου 2012
Τραβιάτα του Βέρντι στις 14 Απριλίου 2012

Οι αίθουσες όπου θα προβληθούν οι παραστάσεις και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.metingreece.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ