Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 62 του, ο Μίκι Ρουρκ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Φόρεσε ξανά τα γάντια του μποξ και ανέβηκε στο ρινγκ, όπου κατάφερε να κερδίσει έναν αντίπαλο με τα μισά του χρόνια, σε αγώνα επίδειξης στη Μόσχα.

Ο ηθοποιός, στον πρώτο αγώνα του μετά από 20 χρόνια, έριξε τον Ελιοτ Σέιμουρ δύο φορές κάτω, πριν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα στο δεύτερο γύρο. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Ρουρκ- πρώην ερασιτέχνης μποξέρ- είχε γυρίσει για λίγο την πλάτη στην υποκριτική, τελειώνοντας μία τριετή καριέρα στην επαγγελματική πυγμαχία με έξι νίκες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστροφή του στο ρινγκ τον βοήθησε να αντιμετωπίσει κάποια προσωπικά προβλήματα, για τα οποία δεν αποκάλυψε περισσότερα. «Συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μου και η πυγμαχία κατά κάποιο τρόπο με έσωσε από τον εαυτό μου. Για έναν άνδρα σαν εμένα είναι καλύτερα να ζει με το φόβο παρά με τη ντροπή», είπε ο Ρουρκ, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να δώσει άλλους τέσσερις αγώνες στη Ρωσία.

Ο ηθοποιός έχασε αρκετά κιλά για να προετοιμαστεί για τον αγώνα και ήταν αρκετά πιο αδύνατος από ότι τον έχουμε συνηθίσει στη μεγάλη οθόνη, αν και αυτό που ήταν πραγματικά αγνώριστο ήταν το πρόσωπό του. Οπως έχει πει στο παρελθόν, είχε αναγκαστεί να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες άλλαξαν την εμφάνισή του, εξαιτίας των τραυματισμών του από την πυγμαχία στο παρελθόν.

Ο Ρουρκ εμφανίστηκε στον αγώνα με κόκκινο σορτσάκι, με τη σημαία της Ρωσίας, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, τόσο ο ηθοποιός όσο και ο αντίπαλός του θα εισπράξουν ένα «τεράστιο ποσό», χωρίς να αποκαλύψουν το ακριβές ύψος της αμοιβής.

Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στο ρινγκ στα 62 του [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μίκι Ρούρκ ρινγκ πυγμαχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ