Μετέτρεψαν κατάστημα με κινητά σε παντοπωλείο για κλεμμένα - iefimerida.gr

Μετέτρεψαν κατάστημα με κινητά σε παντοπωλείο για κλεμμένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παντοπωλείο μετέτρεψαν την επιχείρηση δύο υπάλληλοι καταστήματος με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από αιφνίδια έφοδο της αστυνομίας, οι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 46, συνελήφθησαν το απόγευμα της 26ης Νοεμβρίου και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 600 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 1.445 κονσέρβες, 5.652 είδη περιποίησης και καλλυντικά, 4 ράδια αυτοκινήτου, 1 φορητός υπολογιστής, 295 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας , 2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης , 2 πτυσσόμενοι μεταλλικοί ράβδοι , 1 αεροβόλο όπλο και προσωπικά έγγραφα ετέρων προσώπων.

Όλα τα ευρήματα ήταν κλοπιμαία, που είχαν προμηθευτεί οι συλληφθέντες από δράστες κλοπής και τα μεταπωλούσαν στην αγορά με μεγάλο κέρδος.Οι δύο δράστες έχουν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για αδίκημα αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Θεσσαλονίκη κλεμμένα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ