Βρετανία: Πανικός στα πολυκαταστήματα λόγω Black Friday -Συλλήψεις καταναλωτών [εικόνες]

Η τελευταία Παρασκευή κάθε Νοεμβρίου στη Βρετανία είναι ξεχωριστή ημέρα, λόγω των εκπτώσεων σε όλα τα πολυκαταστήματα.

Για ακόμη μία χρονιά, πάντως, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, αφού, εκτός από τσακωμούς ανάμεσα στους καταναλωτές για το ποιος θα προλάβει μια τηλεόραση, η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ πολλές ιστοσελίδες online παραγγελιών «έπεσαν» λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.

Χιλιάδες Βρετανοί σε Γλασκώβη, Κάρντιφ, Μάντσεστερ, Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις διανυκτέρευσαν έξω από πολλά πολυκαταστήματα προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση με το άνοιγμά τους και να προλάβουν τις καλύτερες προσφορές.

Οι εκπτώσεις ειδικά στα ηλεκτρονικά είδη είναι πραγματικά εντυπωσιακές και δεν έλειψαν οι διαμάχες για πολλές τηλεοράσεις οι οποίες πωλούνταν σε τιμή κάτω των 100 λιρών.

Δεν έλειψαν φυσικά οι «μονομαχίες» και στα γυναικεία εσώρουχα, ενώ όπως ανακοίνωσε η Aστυνομία του Μάντσεστερ, έγιναν περισσότερες από τρεις συλλήψεις έπειτα από διαπληκτισμούς ανάμεσα σtους καταναλωτές. Μάλιστα, περισσότερα από 10 περιπολικά αναγκάστηκαν να μεταβούν σε ορισμένα πολυκαταστήματα.

Δεν ήταν πάντως και λίγες οι ιστοσελίδες online παραγγελιών μεγάλων εταιρειών οι οποίες από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, αφού λόγω μεγάλου όγκου επισκέψεων «έπεσαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ