Συνελήφθη ο εγκέφαλος της σπείρας στην οποία ανήκε ο μακελάρης του Μικρολίμανου - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της σπείρας στην οποία ανήκε ο μακελάρης του Μικρολίμανου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη στα Σεπόλια ο εγκέφαλος της συμμορίας στην οποία ανήκε ο Αλβανός εκτελεστής του Μικρολίμανου.

Πρόκειται για τον κακοποιό Μέτσι, 31 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φυγοδικούσε επί χρόνια για συμβόλαιο θανάτου κατά αστυνομικού και συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα Σεπόλια.

Μαζί του συνελήφθη και ο επίσης αλβανικής υπηκοότητας Αλμπερτ Κλόντιαν που κατηγορείται για υπόθαλψη του εγκεφάλου της συμμορίας των εκτελεστών, ενώ αναζητούνται ακόμη επτά μέλη της σπείρας.

Στην συμμορία ανήκε και ο «μακελάρης» του Μικρολίμανου Αρμπεν Μπάκο, ενώ η εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών και προστασία νυχτερινών κέντρων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αρμπεν Μπάκο είχε στη συμμορία τα ψευδώνυμα «Ταμτάκος» και «Μάικελ», ενώ, ο εγκέφαλος που συνελήφθη σήμερα εμπλέκεται σε συμβόλαιο θανάτου εναντίον υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ.

Στην παρούσα φάση αναζητείται και ο ταξιτζής που φέρεται να φυγάδευσε τον Μπάκο μετά το μακελειό στο Μικρολίμανο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ