Τσάμπιονς Λιγκ: Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Η ήττα με σκορ 4-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, σε συνδυασμό με τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μάλμε στη Σουηδία, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια πλέον στον Ολυμπιακό όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μίτσελ υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τη Μάλμε και χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ενώ παράλληλα θα περιμένει να ηττηθεί η Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο. Σε αυτή την περίπτωση η ελληνική ομάδα θα ισοβαθμήσει με τη «Βέκια Σινιόρα», ωστόσο θα «κλέψει» τη 2η θέση αφού θα υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Σε περίπτωση που η Γιουβέντους πάρει έστω και ένα βαθμό απέναντι στους Ισπανούς, τότε ό,τι και να κάνει ο Ολυμπιακός θα είναι χαμένος από χέρι. Βέβαια υπάρχει και η 3η θέση, η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός με ισοπαλία απέναντι στη Μάλμε κρατάει τους Σουηδούς στο -3 και συνεχίζει αυτός στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Αντίθετα, η ομάδα του Έγκε Χαρέιντε δεν θα έρθει αδιάφορη στο Φάληρο, αφού με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό θα πάρει το εισιτήριο της 3ης θέσης, μιας και στην ισοβαθμία θα υπερτερεί των «ερυθρολεύκων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ