«Χειμερινή αντεπίθεση» κατά της κυβέρνησης ξεκινάει ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

«Χειμερινή αντεπίθεση» κατά της κυβέρνησης ξεκινάει ο Αλέξης Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το πρώτο όπλο είναι η κινητοποίηση του κόσμου» είπε προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους γραμματείς των νομαρχιακών και έδωσε κατ αυτό τον τρόπο το σύνθημα για...ανένδοτο κατά της κυβέρνησης, με απώτερο στόχο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσει περιθώρια για την περαιτέρω πολιτική επιβίωση των κκ Σαμαρά-Βενιζέλου.

Πράξη πρώτη λοιπόν, η απόφαση να μπει «ψηλά στην ατζέντα» η σημερινή απεργία με την Κουμουνδούρου να καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε συμμετοχή. Διόλου τυχαίο δε, το γεγονός ότι θα δώσει δυναμικό παρών -μετά από καιρό- και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Πράξη δεύτερη, η πορεία προς το λαό (της περιφέρειας) με τις περιφερειακές συσκέψεις –μία σε κάθε Περιφέρεια, πλην Αττικής. Οι εν λόγω συσκέψεις που θα έχουν ως στόχο την προσπάθεια διαμόρφωσης τοπικών προγραμματικών θέσεων και την προσέγγιση των πολιτών μέσα από τις τοπικές λύσεις που η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει στα τοπικά προβλήματα, ξεκινούν την προσεχή Κυριακή από την Ήπειρο και τα Γιάννενα με ομιλητή και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Στερεά Ελλάδα (Λαμία), στις 13 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, και τέλος στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλία( Λάρισα), Δυτική Μακεδονία (Κοζάνη) και Πελοπόννησο (Τρίπολη).

Τέλος, αύριο το πρωί παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στην Κουμουνδούρου, ο Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, και ο Τάσος Κορωνάκης, υπεύθυνος του οργανωτικού γραφείου, για την πρωτοβουλία των περιφερειακών συσκέψεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ