Τούρκοι καταδρομείς μπήκαν στην Κύπρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τούρκοι καταδρομείς μπήκαν στην Κύπρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ελεύθερα κυπριακά εδάφη εισέβαλαν χτες το βράδυ τούρκοι καταδρομείς, και έκλεψαν μία ελληνική σημαία και μία σημαία της Εθνικής Φρουράς από μη επανδρωμένο φυλάκιο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, ο οποίος και μετέδωσε την είδηση, οι καταδρομείς έγραψαν στην είσοδο και στη σκοπιά του φυλακίου συνθήματα όπως «η Κύπρος είναι τουρκική» και «ζήτω η τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου».

Σήμερα το πρωί οι σημαίες αντικαταστάθηκαν και τα συνθήματα καθαρίστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό ούτε από τις δυνάμεις του ΟΗΕ, οι οποίες επιτηρούν τη «νεκρή ζώνη» στη γραμμή αντιπαράταξης.

Πηγή του κυπριακού υπουργείου Άμυνας δήλωσε στον ΑΝΤ1 Κύπρου ότι έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό, τόσο από την Εθνική Φρουρά, όσο και από την κυπριακή αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ