Υποψήφια Μις Κόσμος βγάζει στη φόρα προκλητικά μηνύματα διάσημου ποδοσφαιριστή [εικόνες] - iefimerida.gr

Υποψήφια Μις Κόσμος βγάζει στη φόρα προκλητικά μηνύματα διάσημου ποδοσφαιριστή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξις Σάντσες είδε πριν από λίγες ημέρες το όνομά του να παίζει σε πολλά πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αφού η ερωτική του ζωή φαίνεται να επηρεάζει την αγωνιστική του παρουσία στην Άρσεναλ.

Τώρα ο Χιλιανός άσος των «κανονιέρηδων» έχει ακόμη έναν πονοκέφαλο. Αυτόν που του δημιούργησε η Μις Χιλή και υποψήφια Μις Κόσμος, δημοσιοποιώντας τα μηνύματα που τις έστελνε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Αλέξις διατηρεί μόνιμο δεσμό με τη Λάια Γκράσι, με την οποία μάλιστα δεν διστάζει πολλές φορές να δημοσιοποιεί και προσωπικές στιγμές από ταξίδια και εξόδους. Ωστόσο φαίνεται ότι ο 25χρονος, ο οποίος κόστισε το καλοκαίρι στην Άρσεναλ περίπου 40 εκατ. ευρώ, δεν είναι και τόσο πιστός, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Καμίλα Αντράντε, προσπάθησε μέσω μηνυμάτων να την πείσει να βγει μαζί του παρά το γεγονός ότι βρισκόταν με την κοπέλα του στην Ντίσνεϊλαντ.

Υποψήφια Μις Κόσμος βγάζει στη φόρα προκλητικά μηνύματα διάσημου ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το 23χρονο μοντέλο στην Daily Mail, ο Αλέξις τής έστειλε μήνυμα πριν από την προετοιμασία της Εθνικής Χιλής για το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ βρισκόταν στην Ντίσνεϊλαντ με την κοπέλα του. Αυτή το γνώριζε, αφού είχε δει τις προηγούμενες μέρες φωτογραφίες τους σε περιοδικά και εφημερίδες της χώρας.

«Δεν ξέρω πού βρήκε το τηλέφωνό μου, αλλά μετά έμαθα ότι συνηθίζει να στέλνει μηνύματα μέσω του WhatsApp σε κορίτσια. Όταν του είπα ότι δεν τον πιστεύω, με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν απάντησα. Δικαιολογήθηκε λέγοντάς μου ότι ήθελε να μου αποδείξει ότι όντως ήταν αυτός. Μετά από λίγες ημέρες μού ζήτησε να τον συναντήσω και με προσκάλεσε σε δείπνο, όμως αρνήθηκα, αφού του εξήγησα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε στην κοπέλα του. Αυτός φυσικά το αρνήθηκε και μου απάντησε ότι στις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν στη Γαλλία με μια ξαδέρφη του», δήλωσε η Αντράντε, η οποία πάντως παραδέχθηκε ότι μετά την άρνησή της ο Αλέξις σταμάτησε να την ενοχλεί.

Υποψήφια Μις Κόσμος βγάζει στη φόρα προκλητικά μηνύματα διάσημου ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το 23χρονο μοντέλο μάλιστα θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε πολλά νέα κορίτσια, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλουν να δείχνουν και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περνούν καλά την ώρα τους...

Υποψήφια Μις Κόσμος βγάζει στη φόρα προκλητικά μηνύματα διάσημου ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ