Απίστευτη ανατροπή της Σίτι στο φινάλε (3-2 την Μπάγερν) – Άνετα διπλά για Μπάρτσα και Τσέλσι [βίντεο]

Πολλά γκολ και το βράδυ της Τρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ με το παιχνίδι της βραδιάς να γίνεται στο Μάντσεστερ για τον 5ο όμιλο.

Εκεί η Σίτι βρέθηκε να κερδίζει με 1-0 χάρη στο γκολ Αγκουέρο με πέναλτι, ενώ είχε αποβληθεί ο Μπενατία της Μπάγερν. Ωστόσο, οι Γερμανοί με τα γκολ των Αλόνσο και Λεβαντόφσκι πριν το ημίχρονο γύρισαν υπέρ τους την κατάσταση. Ομως, η Σίτι στο φινάλε του αγώνα κράταγε το... καλύτερο. Στο 85' και στο 90' ο Αγκουέρο με δύο γκολ έφερε τη νίκη με 3-2 και την Σίτι να παραμένει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στον 6ο όμιλο Μπαρτσελόνα και Παρί κέρδισαν άνετα ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ αντίστοιχα. Στην Κύπρο ο Μέσι έγραψε ιστορία με τρία γκολ και βοήθησε την Μπάρτσα να κερδίσει 4-0, ενώ το σκορ άνοιξε ο Αγκουέρο. Στο Παρίσι με δύο γκολ του Καβάνι και ένα του Ιμπραϊμοβιτς η Παρί κέρδισε 3-1 τον Άγιαξ που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κλάασεν.

Στον 7ο όμιλο, η Τσέλσι πέρασε... τρένο από την Γερμανία με 0-5 και σκόρερ τους Τέρι, Γουίλιαν, Ντρογκμπά, Ραμίρες και το αυτογκόλ του Κίρχοφ. Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ κέρδιζε 2-1 στο ημίχρονο, αλλά το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση στην επανάληψη λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό.

Τέλος, στον 8ο όμιλο η Μπιλμπάο πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Σαχτάρ με το γκολ του Σαν Χοσέ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς και οι βαθμολογίες:

5ος Όμιλος
ΤΣΣΚΑ-Ρόμα 1-1
Μάντσεστερ Σ.-Μπάγερν 3-2
Η βαθμολογία:
Μπάγερν 12
Ρόμα 5
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5
Μάντσεστερ Σίτι 5

6ος Όμιλος
ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα 0-4
Παρί Σεν Ζερμέν-Αγιαξ 3-1
Η βαθμολογία:
Παρί Σεν Ζερμέν 13
Μπαρτσελόνα 12
Αγιαξ 2
ΑΠΟΕΛ 1

7ος όμιλος
Σάλκε-Τσέλσι 0-5
Σπόρτινγκ-Μάριμπορ 2-1 (διεκόπη στο ημίχρονο λόγω προβλήματος στον φωτισμό)
Η βαθμολογία:
Τσέλσι 11
Σάλκε 5
Σπόρτινγκ Λ. 4*
Μάριμπορ 3*

8ος όμιλος
Μπάτε Μπορίσοφ-Πόρτο 0-3
Σαχτάρ-Μπιλμπάο 0-1
Η βαθμολογία
Πόρτο 13
Σαχτάρ 8
Μπιλμπάο 4
Μπάτε Μπορίσοφ 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάμπιονς Λιγκ Σίτι γκολ Μπάγερν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ