Αποκλεισμός διά βίου σε τενίστα για στημένους αγώνες

Τρανό παράδειγμα ο Μόργκαν Λαμρί κατηγορείται για στήσιμο αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό και του αφαιρέθηκε η δυνατότητα συμμετοχής στους αγώνες δια βίου.

Ο 22χρονος Γάλλος δεν θα μπορεί ούτε να παρακολουθήσει το αγαπημένο του άθλημα αφού του έχει απαγορευτεί ακόμα και η είσοδος σε αθλητικούς χώρους.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Λαμρί κατηγορείται ότι συμμετείχε στο στήσιμο 16 αγώνων το2012 και το 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Γάλλος αρνείται τις κατηγορίες. Μιλώντας στο «Bloomberg» τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι αθώος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να κρίνουν ότι είμαι ένοχος χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο».

«Η δια βίου τιμωρία έχει άμεση εφαρμογή και σημαίνει ότι ο κ. Λαμρί δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει κανένα τουρνουά ή επίσημη διοργάνωση η οποία γίνεται από την παγκόσμια ομοσπονδία του τένις από την ημέρα έκδοσης της συγκεκριμένης απόφασης. Με βάση την εμπιστευτικότητα της διαδικασίας των ακροάσεων η επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς δεν θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις λαμρι στημένα ματς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ