Αποκλεισμός διά βίου σε τενίστα για στημένους αγώνες - iefimerida.gr

Αποκλεισμός διά βίου σε τενίστα για στημένους αγώνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρανό παράδειγμα ο Μόργκαν Λαμρί κατηγορείται για στήσιμο αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό και του αφαιρέθηκε η δυνατότητα συμμετοχής στους αγώνες δια βίου.

Ο 22χρονος Γάλλος δεν θα μπορεί ούτε να παρακολουθήσει το αγαπημένο του άθλημα αφού του έχει απαγορευτεί ακόμα και η είσοδος σε αθλητικούς χώρους.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Λαμρί κατηγορείται ότι συμμετείχε στο στήσιμο 16 αγώνων το2012 και το 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Γάλλος αρνείται τις κατηγορίες. Μιλώντας στο «Bloomberg» τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι αθώος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να κρίνουν ότι είμαι ένοχος χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο».

«Η δια βίου τιμωρία έχει άμεση εφαρμογή και σημαίνει ότι ο κ. Λαμρί δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει κανένα τουρνουά ή επίσημη διοργάνωση η οποία γίνεται από την παγκόσμια ομοσπονδία του τένις από την ημέρα έκδοσης της συγκεκριμένης απόφασης. Με βάση την εμπιστευτικότητα της διαδικασίας των ακροάσεων η επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς δεν θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις λαμρι στημένα ματς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ