Το κόλπο που κάνει τη μνήμη του iPhone να μη γεμίζει ποτέ - iefimerida.gr

Το κόλπο που κάνει τη μνήμη του iPhone να μη γεμίζει ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κινητά νέας γενιάς, εκτός από όλες τις εφαρμογές που διαθέτουν και με τις οποίες οι χρήστες τους ασχολούνται συνεχώς, προσφέρουν και τη δυνατότητα αποθήκευσης πολλών τραγουδιών και φωτογραφιών.

Ωστόσο, η μνήμη κάποια στιγμή γεμίζει και το τηλέφωνο μας ζητάει να διαγράψουμε δεδομένα. Επειδή όμως τις περισσότερες φορές κανείς δεν θέλει να διαγράψει τίποτα, η αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1 της Apple δίνει τη λύση με τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται iCloud Photo Library.

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν απευθείας στον υπολογιστή τους με μια πολύ συνοπτική διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του iPhone δεν θα γεμίσει ποτέ και οι χρήστες θα μπορούν να βγάζουν όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone κινητά τηλέφωνα μνήμη φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ