Πρώην κουνελάκι του Playboy μιλάει για την ερωτική της ζωή με τον Χιου Χέφνερ: «Ημουν 18 και αυτός 78» [εικόνες]

Η Κέντρα Γουίλκινσον ήταν ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy και από τα «επίσημα» κορίτσια του Χιου Χέφνερ. Η εντυπωσιακή ξανθιά αποφάσισε να μιλήσει για το πώς έζησαν μέσα στην έπαυλη του Playboy, αλλά και για τη σχέση της με τον 88χρονο εκδότη του πιο δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού.

Μεταξύ άλλων, η Κέντρα Γουίλκινσον αποκάλυψε πώς έγινε ένα από τα κορίτσια-κουνελάκια του Χιου Χέφνερ: «Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, είχα μία χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Οταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ημουν 18 και αυτός 78».

Ερωτηθείσα αν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό του Playboy, η Κέντρα απάντησε: «Δεν ήσουν υποχρεωμένη να πας, ήταν δική σου επιλογή. Ημουν περίεργη τι συνέβαινε με τα ''κορίτσια του'', γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω».

Συνεχίζοντας, η Γουίλκινσον υποστηρίζει πως ο Χιου Χέφνερ πρόσεχε όλες τις κοπέλες-κουνελάκια που είχε στο σπίτι του. Ολες κοιμόντουσαν μαζί του, αλλά όλες ήταν πολύ καλές.

Η... περιπέτεια της Κέντρα στην έπαυλη του Playboy τελείωσε τον Νοέμβριο του 2008, όταν αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να... εγκαταλείψει τον Χιου Χέφνερ και να παντρευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουνελάκι Play Boy Χιου Χέφνερ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ