Κατέρρευσε η μητέρα του 18χρονου άοπλου -Δεν άντεξε τα νέα πως τη γλιτώνει ο αστυνομικός που σκότωσε το παιδί της [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέρρευσε η μητέρα του 18χρονου άοπλου -Δεν άντεξε τα νέα πως τη γλιτώνει ο αστυνομικός που σκότωσε το παιδί της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης που απαλλάσσει τον αστυνομικό Ντάρεν Ουίλσον για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 18χρονου άοπλου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν, η μητέρα του, Λέσλι ΜακΣπάντεν, κατέρρευσε έξω από το αστυνομικό τμήμα του Φέργκιουσον.

Σημειώνεται ότι στους δρόμους της μικρής πόλης Φέργκιουσον έχουν ξεσπάσει ταραχές μετά την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων για τη μη παραπομπή σε δίκη του λευκού αστυνομικού, ωστόσο η οικογένεια του Μάικλ Μπράουν απηύθυνε έκκληση προς τα πλήθη των διαδηλωτών για ηρεμία και προς τις δυνάμεις ασφαλείας για αυτοσυγκράτηση.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της οικογένειας του 18χρονου Μάικλ Μπράουν δήλωσαν «βαθύτατα απογοητευμένοι» που ο δολοφόνος του παιδιού τους δεν θα τιμωρηθεί. «Ενώ κατανοούμε ότι πολλοί συμμερίζονται τον πόνο μας, σας ζητάμε να διοχετεύσετε την απογοήτευσή σας με τρόπους που θα φέρουν θετικές αλλαγές», αναφέρεται σε ανακοίνωση που διάβασε ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας του Μπράουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ