Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα ξένων γλωσσών των βουλευτών -Διδάσκονται από ρώσικα μέχρι τούρκικα - iefimerida.gr

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα ξένων γλωσσών των βουλευτών -Διδάσκονται από ρώσικα μέχρι τούρκικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από γλώσσες που θεωρούνται... αυτονόητες- αγγλικά και γαλλικά- μέχρι ρώσικα και τούρκικα μπορούν να μαθαίνουν οι βουλευτές, όπως προβλέπει το σχετικό πρόγραμμα της βουλής, για το οποίο δόθηκε το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα, στην κοινοβουλευτική διαφάνεια οι αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τη συνέχιση της λειτουργίας του προγράμματος με το οποίο κάθονται στα... θρανία οι βουλευτές για να μάθουν αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και τούρκικα.

Το κόστος για την ωριαία αποζημίωση των καθηγητών που είναι λειτουργοί ή υπάλληλοι του Δημοσίου, με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διευθύνσεως Διοικητικής Υποστηρίξεως, καθορίστηκε σε 32,38 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους παραμένει στο ποσό των 40 ευρώ.

Επιπλέον, με απόφαση του κ. Μεϊμαράκη, το Ινστιτούτο Πούσκιν Αθηνών αναλαμβάνει την ευθύνη για την οργάνωση μαθημάτων ρωσικών στους βουλευτές. Η ωριαία αποζημίωση ορίζεται στα 37 ευρώ, περιλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων πλέον ΦΠΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ