Σέντρα και πάλι στο πρωτάθλημα - Ποιος είναι ο όρος της ΕΠΟ

Προς εκτόνωση της κρίσης που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δύο εβδομάδες βαδίζουν Super League και ΕΠΟ. Η πρώτη δέχεται να στείλει υπογραγραμμένη απ' όλα τα μέλη της την επιστολή που ζητά ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία ωστόσο βάζει και έναν επιπλέον όρο για να πει το «ναι».

Μετά την εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου στην προεδρία της Super League, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Super League, κάθισαν στο τραπέζι προκειμένου να συντάξουν την επιστολή που ζητούσε η ΕΠΟ προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Αυτή φαίνεται ότι κινείται στο γενικότερο πλαίσιο της επιστολής που είχε βγάλει ο ΠΑΟΚ και η οποία ανέφερε:

«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών».

Από το περιβάλλον της ΕΠΟ προκύπτει πως μέσα στην επιστολή πρέπει να προστεθεί μια ακόμη παράγραφος στην οποία θα αναφέρεται πως οι παράγοντες των ομάδων θα σταματήσουν με εμπρηστικές δηλώσεις να στοχοποιούν διαιτητές. Η ακριβής διατύπωση φυσικά έχει μεγάλη σημασία αφού τις προηγούμενες μέρες έγινε λόγος για προσπάθεια «φίμωσης» από πλευράς ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΕΠΟ σέντρα πρωτάθλημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ