Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To wrap dress (το δετό φόρεμα) της Diane Von Frustenberg γιορτάζει τα 40 του χρόνια.

Kαι εκτός από την έκθεση που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, η σχεδιάστρια είπε να τιμήσει την επέτειο και με μια άλλη ξεχωριστή καμπάνια στα social media: Διασημότητες από όλο τον κόσμο φορούν τα αγαπημένα τους wrap dresses, αποκαλύπτοντας προσωπικές λεπτομέρειες, όπως το πού το πρωτοφόρεσαν. Ανάμεσά τους και οι γόνοι δύο γνωστών οικογενειών: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ευγενία Νιάρχου.

«Imagine, Believe, Achieve» («Οραματίσου τον στόχο σου, πίστεψέ τον, κατάκτησέ τον») ήταν το απόφθεγμα που επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία της η Ευγενία Νιάρχου, ενώ η Μαρία-Ολυμπία αντιμετώπισε τον φωτογραφικό φακό με το δικό της πορτοκαλί-μαύρο wrap φόρεμα, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το αγαπημένο της σλόγκαν ζωής «Give out what you want to get back» («Δώσε ό,τι ακριβώς θέλεις να εισπράξεις»).

Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η επιλογή της Μαρίας-Ολυμπίας πάντως μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς με την Diane Von Fursternberg υπάρχουν συγγενικοί δεσμοί. Συγκεκριμένα, η αδελφή της Μαρί Σαντάλ (μητέρας της Μαρίας-Ολυμπίας), Αλεξάνδρα, έχει παντρευτεί τον γιο της γνωστής σχεδιάστριας.

Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η εγγονή του τέως σε ρόλο μοντέλου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media Diane Von Furstenberg Μαρία Ολυμπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ