Μίτσελ εναντίον Σιμεόνε: Το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα

Ο Μίτσελ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακό ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα αφιέρωμα που παρουσιάζει τις 11 μάχες του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο παρελθόν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετράει πέντε νίκες ως παίκτης απέναντι στον Σιμεόνε, ο οποίος έχει καταφέρει στο παρελθόν να επικρατήσει του...ποδοσφαιριστή Μίτσελ μόλις μια φορά. Σε προπονητικό επίπεδο, εκτός από τη νίκη του ερυθρόλευκου τεχνικού στο πρώτο παιχνίδι για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο ενώ ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μια νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίτσελ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού

Με τον Σιμενόνε έχετε αγωνιστεί πολλές φορές αντίπαλοι, είτε ως ποδοσφαιριστές είτε ως παίκτες, με την συνολική παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ σας. Είναι θετικό στοιχείο αυτό; Γνωρίζετε τα μυστικά του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης;
«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μυστικά. Γνωριζόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά, παρ' όλα αυτά γνωρίζω πολύ καλά την ψυχολογία του και μου φαίνεται ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος».

Η παράδοση είναι υπέρ σας απέναντι στον Σιμεόνε. Είναι καλό στοιχείο αυτό;
«Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να συνεχίσουν τα καλά στοιχεία υπέρ μας, όμως εκείνος προπονεί μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και είναι υπέρ του αυτό, όπως ήταν και υπέρ μου όταν αγωνιζόμουν στην Ρεάλ και ήταν πολύ πιο εύκολο να κερδίσω».

Έχετε πετύχει δύο γκολ κόντρα σε ομάδες όπου έπαιζε ο Σιμεόνε, αλλά το ένα εξ αυτών ήταν και πανέμορφο. Το θυμάστε; Και τι έχετε να μας πείτε γι’ αυτό;
«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, το 5-0, έπαιζε και ο Μαραντόνα τότε στην Σεβίλλη. Θυμάμαι από τότε ο Σιμενόνε είχε ακριβώς το ίδιο στυλ που έχει και σήμερα κι έτσι εξελίχτηκε μετά ο νέος Μαραντόνα της ομάδας. Κερδίσαμε με 5-0, όμως, ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίτσελ Ντιέγκο Σιμεόνε Ολυμπιακός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ