Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ήταν μία πραγματική απογοήτευση η συμμετοχή της στο TUF 20, όμως η Αντζελα Μαγκάνα δεν το έβαλε κάτω και έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή με χιουμοριστικό και σέξι τρόπο.

Σε συνέντευξη της πριν από δύο εβδομάδες στο περιοδικό Underground, η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια ΜΜΑ Κρις Σάιμποργκ (κατά κόσμον Κριστιάν Τζουστίνο)ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στα νέα κορίτσια που ξεκινούν το ΜΜΑ. Η απάντηση της Σάιμποργκ ήταν μάλλον καυστικά χιουμοριστική όταν πρότεινε «να παρατήσουν τις προπονήσεις και να πέσουν με τα μούτρα στο Facebook και το Instagram», μία απάντηση «μπηχτή» στο UFC που κατηγορείται ότι προωθεί τις αθλήτριες με εμφανισιακά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά.

Παρόλο που προφανώς η Σάιμποργκ αστειευόταν, η 31χρονη Αντζελα Μανγκάνα, που είναι νεαρή αθλήτρια ΜΜΑ και συμμετέχει στο ριάλιτι «The Ultimate Fighter 20» πήρε τις συμβουλές στα σοβαρά.

Ετσι ανέβασε ένα tweet που ευχαριστεί την Σάιμποργκ για τη συμβουλή και ενημερώνει ότι παράτησε την προπόνησε και άρχισε να ανεβάζει πικάντικες φωτογραφίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο Instagram.

Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αθλήτρια ΜΜΑ αποκλείστηκε και βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ