Η στιγμή που ο κακοποιός «γαζώνει» το κατάστημα στο Μικρολίμανο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο κακοποιός «γαζώνει» το κατάστημα στο Μικρολίμανο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 40χρονος επικίνδυνος κακοποιός πυροβολεί τυφλά έξω από το νυχτερινό κατάστημα στο Μικρολίμανο.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές που ο δράστης πυροβολεί με το καλάσνικοφ, ενώ, εγείρονται ερωτήματα για το αν είχε συνεργό ή όχι.

Σημειωτέον ότι ο κακοποιός δεν πυροβολούσε κατά ριπάς, αλλά βολή κατά βολή, ενώ φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Μάλιστα, από την ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος χαρακτηρίζεται ως «μανιακός», ο οποίος δεν θα διστάσει να αφήσει πίσω του θύματα.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία, η οποία γνωρίζει την ταυτότητά του, έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του σε περιοχή της Αττικής. Ερευνες έγιναν και σε άλλα δύο σπίτια στα οποία σύχναζε ο κακοποιός.

Ο δράστης παραμένει άφαντος με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ