Ο άγνωστος γάμος του Γιάννη Λάτσιου - iefimerida.gr

Ο άγνωστος γάμος του Γιάννη Λάτσιου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οπως και το διαζύγιό τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι, όπως και η Ελένη Μενεγάκη έτσι και ο Γιάννης Λάτσιος, πριν παντρευτούν είχαν στον ενεργητικό τους ήδη από έναν γάμο και ένα διαζύγιο.

Ο Λαρισαίος διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr, τελείωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα βρέθηκε για μεταπτυχιακό στις Βρυξέλλες, όπου έζησε και εργάστηκε για 10 χρόνια. Εκεί, γνώρισε μία Ελληνοβελγίδα που εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος στην Κομισιόν, με την οποία ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ και σε ηλικία 27 ετών, ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και άρχισε να δουλεύει για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ