Χαρδούβελης: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες φορολογικές επιβαρύνσεις - iefimerida.gr

Χαρδούβελης: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες φορολογικές επιβαρύνσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες επιβαρύνσεις με το νέο φορολογικό πλαίσιο, διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Απαντώντας εγγράφως σε ερώτηση στη Βουλή, υποστήριξε: «Οι αλλαγές του φορολογικού θεσμικού πλαισίου που εξετάζονται πλέον, όχι μόνο δεν θα επιφέρουν οριζόντιου χαρακτήρα φορολογικές επιβαρύνσεις, αλλά αποσκοπούν στη βελτίωση του φορολογικού συστήματος προς όφελος των ειλικρινών φορολογούμενων πολιτών»

Ο κ. Χαρδούβελης υπογράμμισε ακόμη ότι «η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας και την παραμονή της στην Ευρωζώνη». Ενώ έθεσε ως βασικούς στόχους την «θεμελίωση ενός νέου βιώσιμου και μακρόπνοου αναπτυξιακού προτύπου», την ριζική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των πολιτών που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ