Αδωνις Γεωργιάδης: Ερώτηση για τα Super Puma είχε καταθέσει και ο Νάσος Αλευράς - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Ερώτηση για τα Super Puma είχε καταθέσει και ο Νάσος Αλευράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουλευτές από όλα τα κόμματα φαίνεται πως απασχολούσε το θέμα των ελικοπτέρων Super Puma, καθώς σχεδόν όμοια ερώτηση με αυτή των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη είχε καταθέσει το 2010 και ο Νάσος Αλευράς του ΠΑΣΟΚ, αρκετούς μάλιστα μήνες νωρίτερα από αυτή των βουλευτών του ΛΑΟΣ.

Το θέμα αποκάλυψε στο Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλοντας να δείξει ότι ήταν ένα θέμα που απασχολούσε ευρέως τη Βουλή εκείνη την περίοδο και ο ίδιος δεν ήταν ο μόνος που ενδιαφερόταν για το θέμα, όπως τον κατηγορούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να τον εμπλέξουν στο ζήτημα Καρατζαφέρη για τις ενδεχόμενες μίζες στα εξοπλιστικά.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης, το θέμα είχε προκύψει από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν» το οποίο κατήγγειλε ως σκανδαλώδη σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου τη σύμβαση με τη γαλλογερμανική εταιρεία Eurocopter για την αγορά των δύο ελικοπτέρων. Πρώτος που κατέθεσε ερώτηση, ζητώντας εξηγήσεις από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ήταν ο Νάσος Αλευράς του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2010, ενώ ακολούθησε μετά από τέσσερις μήνες η ερώτηση των Πλεύρη-Γεωργιάδη. Παρακάτω παρατίθενται οι δύο ερωτήσεις.

Αδωνις Γεωργιάδης: Ερώτηση για τα Super Puma είχε καταθέσει και ο Νάσος Αλευράς | iefimerida.gr 0
Αδωνις Γεωργιάδης: Ερώτηση για τα Super Puma είχε καταθέσει και ο Νάσος Αλευράς | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ