Ο Ρανιέρι «μπλοκάρει» τον επόμενο προπονητή - Πως κινούνται στην ΕΠΟ - iefimerida.gr

Ο Ρανιέρι «μπλοκάρει» τον επόμενο προπονητή - Πως κινούνται στην ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται η ΕΠΟ όσον αφορά το θέμα πρόσληψης του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του ακόμα, γεγονός που εμποδίζει την ομοσπονδία να συνομιλήσει με οποιονδήποτε άλλο προπονητή.

Γιώργος Σαρρής και Κλάουντιο Ρανιέρι συνομίλησαν σε καλό κλίμα την επομένη της ήττας από τα Ν.Φερόε και συμφώνησαν να λυθεί η συνεργασία τους. Το μεγάλο αγκάθι φυσικά ήταν το ύψος των χρημάτων, με το οποίο θα έπρεπε να αποζημιωθεί ο Ιταλός τεχνικός. Ο κ.Σαρρής έκανε μια πρόταση στον Ρανιέρι ύψους 400,000 ευρώ, και ο τελευταίος ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί πριν απαντήσει.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο στην ανακοίνωσή της ΕΠΟ έκανε λόγο για «άδεια Ρανιέρι στο υπόλοιπο του 2014» και δεν εξέδωσε ανακοίνωση όπου θα ανέφερε και το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Τι σημαίνει «άδεια»

Ο Ρανιέρι δεσμεύτηκε να απαντήσει το συντομότερο δυνατόν ωστόσο αυτό σημαίνει πως τυπικά παραμένει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Στα χαρτιά. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, αφού προφορικά η συμφωνία για να απομακρυνθεί από τον πάγκο του, έχει επέλθει. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να απαντήσει ο Ρανιέρι, η ΕΠΟ δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο επίσημα, τότε ο Ιταλός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί νομικά, αξιώνοντας όλο το ποσό του συμβολαίου του,το οποίο ανέρχεται στα 1,6 εκ. Ευρώ.

Οι μάνατζερ κάνουν επαφές

Πηγές από το περιβάλλον της Εθνικής, τονίζουν ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με κάποιο από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον ελληνικό Τύπο αφού όπως αναφέρεται παραπάνω, κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στη λύση της συνεργασίας με τον Ρανιέρι.

Το πως βέβαια Τζιοβάνι Τραπατόνι και Κρίστοφ Ντάουμ με δηλώσεις τους, τόνισαν ότι είναι διαθέσιμοι για τον πάγκο της Εθνικής βρίσκει λογική εξήγηση στα γραφεία των μάνατζερ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ωστόσο εκεί ακριβώς δημιουργείται και το μεγάλο πρόβλημα με τον Ρανιέρι, ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί μια στάση αναμονής. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κανένας από την ΕΠΟ δεν έχει συνομιλήσει με προπονητή για την επόμενη μέρα της Εθνικής. Όλα αυτά κι ενώ η Εθνική ομάδα καλείται να ψάξει το 6x6 στο υπόλοιπο του προκριματικού ομίλου στο δρόμο για την τελική φάση του EURO στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλαούντιο Ρανιέρι Γιώργος Σαρρής ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ