Μελάς: Εάν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή για Πρόεδρο, γιατί όχι εμείς; - iefimerida.gr

Μελάς: Εάν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή για Πρόεδρο, γιατί όχι εμείς;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το πύρινο tweet του Πάνου Καμμένου, το πρωί της Πέμπτης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς εμμένει στην απόφασή του να ψηφίσει για Πρόεδρο, αν είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.

Μιλώντας στον Real FΜ, ο κ. Μελάς είπε πως στάθμισε όλα τα δεδομένα έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού. Είπε χαρακτηριστικά: «Αν ήξερα ότι θα έρθει ένα κόμμα και θα έδινε μια ανάσα στον ελληνικό λαό, έστω 10% σε έναν χρόνο, θα συμφωνούσα και δεν θα ψήφιζα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά αυτό να γίνει στην πράξη. Αν όμως υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί η χώρα σε έναν χειρότερο δρόμο με μια άλλη κυβέρνηση, γιατί να καταψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα, προχώρησε ακόμη περισσότερο, αναφερόμενος στο όνομα του Κώστα Καραμανλή ως πιθανού υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Εάν τον ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή, δεν θα τον ψηφίσουμε εμείς; Επιτρέπεται;», τόνισε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ