Στα «πράσινα» ο Καμαρά - Ανανεώνει ο Δώνης - iefimerida.gr

Στα «πράσινα» ο Καμαρά - Ανανεώνει ο Δώνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Αλχασάν Καμαρά αφού ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του επιθετικού της Έρεμπρο. Νέο τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει τις επόμενες μέρες ο Χρήστος Δώνης.

Ο Αλχασάν Καμαράν είναι διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε και η φετινή σεζόν του στη Σουηδία ήταν η καλύτερη στην καριέρα του με 14 γκολ σε 19 εμφανίσεις. Πρόκειται για έναν ταχύτατο 21χρονο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα άκρα αλλά και στην κορυφή εκμεταλλευόμενος και την καλή επαφή που έχει με την μπάλα στα πόδια.

Ο Καμαρά, δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη σουηδική ομάδα, η οποία όμως δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει με ένα ποσό, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ενώ οι δικές του απολαβές θα αγγίζουν τις 200,000 ευρώ. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των Φύσσα και Βόκολου με τους διοικούντες την σουηδική ομάδα θα παίξει και το ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να διατηρήσει η Έρεμπρο.

Συμφωνία με Δώνη

Εκτός από το επικείμενο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Μάρκους Μπεργκ για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προσφέρει και νέο τριετές και στον Χρήστο Δώνη με αυξημένες φυσικά οικονομικές απολαβές. Ο Έλληνας νεαρός άσος είναι από αυτούς που ξεχώρισαν από τα φυτώρια της ομάδας και έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι» αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ομάδας στην πρόοδό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ