Βενιζέλος καλεί Παπανδρέου, Σημίτη για συστράτευση -Εκλεισε ραντεβού μαζί τους με πρωτοβουλία του - iefimerida.gr

Βενιζέλος καλεί Παπανδρέου, Σημίτη για συστράτευση -Εκλεισε ραντεβού μαζί τους με πρωτοβουλία του

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ

Πρόσκληση συμπαράταξης στους πρώην πρωθυπουργούς και προκατόχους του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, με τους οποίους θα συναντηθεί κατ' ιδίαν, απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Γ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών στις 12:00 και την Παρασκευή στης 11:00 με τον Κώστα Σημίτη στη Βουλή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Βενιζέλο και κρίθηκε απαραίτητη ενόψει πολιτικών εξελίξεων. Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα τους ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τα εθνικά θέματα και την πορεία του Κινήματος, ζητώντας την συστράτευσή τους.

Από τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών, θα κριθούν πολλά για την ομαλή και ενωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης προς τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ. Βενιζέλος θα ζητήσει την συστράτευσή τους ενώ θα διαβεβαιώσει προς τον Γ. Παπανδρέου ότι θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Την συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου είχε προαναγγείλει προ εβδομάδων το iefimerida.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ