Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda, το CX-3 - iefimerida.gr

Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda, το CX-3

Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα στο Λος Άντζελες λοιπόν για το νέο Mazda CX-3, που θα δίνει το παρόν στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV. Άλλωστε οι διαστάσεις του –μήκος 4,27 μέτρα, μεταξόνιο 2,57- το τοποθετούν στην καρδιά της.

Αισθητικά το CX-3 ακολουθεί όλα τα στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo της Mazda, ενώ ιδιαίτερα σύγχρονο και νεανικό είναι και το εσωτερικό του, στο οποίο ξεχωρίζει ο μοντέρνος πίνακας οργάνων. Ο εξοπλισμός θα είναι πλούσιος και πέρα από τα συστήματα ασφαλείας θα περιλαμβάνει HUD, το σύστημα infotainment και διασύνδεσης MZD και προβολείς LED.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει ένα σύνολο βενζίνης 2.000 κυβικών, που όταν συνδυάζεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς αποδίδει 120 ίππους, ενώ όταν κινητήριοι τροχοί είναι και οι τέσσερις 150. Τα κιβώτια είναι χειροκίνητα ή αυτόματα 6 σχέσεων, κάτι που ισχύει και για τον diesel των 1.500 κυβικών και των 105 ίππων. Αυτός θα συνδυάζεται και με τετρακίνηση, ενώ αναμένεται να είναι και η καθολικά δημοφιλής επιλογή όταν η Mazda επανέλθει στην ελληνική αγορά και αρχίσει να διαθέτει και το μικρό SUV της.

Στις άλλες χώρες οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, σε τιμή που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αλλά θα κυμαίνεται κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda, το CX-3 | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda, το CX-3 | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το καινούργιο μικρό SUV της Mazda, το CX-3 | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ