Μαρινάκης: «Ο,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρινάκης: «Ο,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για περισσότερο από μια ώρα και εξερχόμενος από τα δικαστήρια Ευελπίδων δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες μπροστά στις κάμερες.

Περπατώντας και χωρίς να σταθεί μπροστά στις κάμερες, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αρκέστηκε να πει: «Ό,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα». Οταν δέχθηκε ερώτηση αν κατέθεσε ενόρκως ό,τι είχε πει και στη συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, απάντησε: «Ναι, σωστά».

Εν τω μεταξύ, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος κατά αγνώστων αλλά και την αναφορά που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, με την οποία ζητά να εξεταστεί ως μάρτυρας της υπόθεσης, ο κ. Σιμιτζόγλου ανέβαλε το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να εξετάσει όλα τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Μαρινάκης: «Ο,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μαρινάκης: «Ο,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ