Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Σεβόμαστε τους νόμους, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη» - iefimerida.gr

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Σεβόμαστε τους νόμους, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική Δικαιοσύνη θέλησαν να εκφράσουν για ακόμη μια φορά οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδερφοί Αγγελόπουλοι, εξερχόμενοι από το γραφείο του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου είχε καλέσει τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για συστάσεις όσον αφορά τις συμπεριφορές και τις δηλώσεις τους πριν και μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων. Ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποιες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος στάθηκε στον σεβασμό που δείχνει η οικογένειά του προς τη Δικαιοσύνη και τους νόμους.

«Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη, υπακούμε στους νόμους. Η οικογένειά μας το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν από σήμερα υπάρχει... ανακωχή με τον κ. Γιαννακόπουλο, απάντησε: «Την Πέμπτη έχουμε αγώνα».

Αυτή την ώρα στο γραφείο του κ. Σιμιτζόγλου βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να καταθέσει για όσα δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου, ενώ θα ακολουθήσουν ο Γιώργος Σαρρής και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ