Ανανεώνει ο Μάρκους Μπεργκ -Στις διαπραγματεύσεις και ο Γιάννης Αλαφούζος - iefimerida.gr

Ανανεώνει ο Μάρκους Μπεργκ -Στις διαπραγματεύσεις και ο Γιάννης Αλαφούζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεωνίδας Βόκολος πιάνει δουλειά. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πριν «τρέξει» οποιοδήποτε μεταγραφικό ζήτημα, θέλει να εξασφαλίσει την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, με τους εκπροσώπους του οποίου θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι μάνατζερ του Σουηδού ποδοσφαιριστή θα έρθουν στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν με τον Βόκολο τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού θα γίνει παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου, δείγμα του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο που θα προταθεί στον Μπεργκ θα προβλέπει αυξημένες αποδοχές κατά 30%, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια μείωσης του ποσοστού μεταπώλησης που κρατά η πλευρά του παίκτη και το οποίο ανέρχεται αυτήν τη στιγμή στο 10%.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, καθώς υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ