Εκνευρισμός στη Ν.Δ. απο συναινετική δήλωση Χατζηγάκη - iefimerida.gr

Εκνευρισμός στη Ν.Δ. απο συναινετική δήλωση Χατζηγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκνευρισμό προκαλεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η δήλωση του βουλευτή Σωτήρη Χατζηγάκη ο οποίος ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρα να «βάλει πλάτη για τη σωτηρία της Ελλάδας». Ο πρώην υπουργός προστίθεται στην ομάδα των βουλευτων που εμφανίζουν συναινετικό πρόσωπο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής -σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη στρατηγική- δήλωσε: «Σε μια χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι, και η Ν.Δ. κυρίως, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.»

Η δήλωση αυτή πιθανότατα θα τύχει αυστηρής απάντησης από το επιτελείο της Λεωφόρου Συγγρού καθώς πρόσφατα απευθύνθηκε αυστηρή προειδοποίηση - τελεσίγραφο στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή, όπως έκανε στην περίπτωση των πανεπιστημίων.

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί ότι η τοποθέτηση αυτή του πρώην υπουργού έρχεται μια ημέρα μετά την προτροπή του πρώην πρωθυπουργού και πάντα επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση και όχι συγκυβέρνηση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται εύκολα κατανοητό ότι το επιτελείο του κ. Σαμαρά δεν μπορεί να επιτρέψει να πληθύνουν τέτοιου είδους δηλώσεις καθώς του δημιουργούν προβλήματα και μάλιστα σε περίοδο που δεν αποκλείονται πολιτικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ