Γκάλοπ του Guardian για την Ελλάδα: Εχετε αισθανθεί την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας; - iefimerida.gr

Γκάλοπ του Guardian για την Ελλάδα: Εχετε αισθανθεί την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διαφορετικό γκάλοπ ετοιμάζει η βρετανική εφημερίδα Guardian και απευθύνεται σε όσους Έλληνες επιθυμούν να πάρουν μέρος. Το ερώτημα είναι συναφές με τα ζητήματα του σήμερα: «Έχετε καταλάβει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας;».

Στο σχετικό link υπάρχει μια φόρμα την οποία συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος με τα στοιχεία του (αν επιθυμεί να τα δώσει), αλλά και με τη δυνατότητα να αναπτύξει τις απόψεις του γύρω από τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η συντακτική ομάδα του Guardian, ζητάει από τους Έλληνες να τους βοηθήσουν να γράψουν ένα άρθρο που θα αφουγκράζεται τις απόψεις του κόσμου.

Ο Graeme Wearden, αρθρογράφος της εφημερίδας, σημειώνει: «Οι ρυθμοί ανάπτυξης της Ελλάδας είναι αξιοσημείωτοι. Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2014 η Ελλάδα αναπτύσσεται στους ίδιους ρυθμούς με τη Μ. Βρετανία. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι θα έπρεπε να δουν μια αλλαγή. Παρ' όλα αυτά, η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, πάνω από το 25%, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για φυσιολογική ανάκαμψη».

Το εισαγωγικό άρθρο της εφημερίδας για το γκάλοπ αναφέρει: «Θέλουμε να ακούσουμε τους αναγνώστες μας που ζουν στην Ελλάδα. Έχετε δει τα σημάδια της ανάκαμψης; Υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην οικονομία ή δεν έχει παρατηρηθεί καμία αλλαγή;».

Το link για το γκάλοπ είναι εδώ




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανάκαμψη της οικονομίας γκάλοπ Guardian
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ