Γεωργιάδης: Αν τα σπάσουμε με την Τρόικα, θα κλείσουν οι τράπεζες - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Αν τα σπάσουμε με την Τρόικα, θα κλείσουν οι τράπεζες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλετε να κλείσουν οι τράπεζες;». Αυτή ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη σε συνέντευξή του το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όταν του ζητήθηκε η κυβέρνηση να πει «όχι» στην Τρόικα.


«Δεν δεχόμαστε κάθε αίτημα από την Τρόικα, αλλά δεν κάνουμε και λεονταρισμούς», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι ελληνικές τράπεζες, μετά την ανακεφαλαιοποίηση και τα αποτελέσματα των stress tests, είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη.
Στο ίδιο πνεύμα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Παπαδημούλη για την ανάγκη συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα.

«Μόλις τα πράγματα έσφιξαν ο κ. Παπαδημούλης έκανε στροφή 180 μοιρών. Γιατί δεν το είπε νωρίτερα; Γιατί τώρα, ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξέρει», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ενοχλημένος από την κριτική που του ασκήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάποια στιγμή εξερράγη και του είπε: «Γιατί δεν γίνεστε πρωθυπουργός να τα λύσετε όλα; Αφού έχετε τη λύση για τον Σόιμπλε, τη Μέρκελ, για όλα», με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Εσείς θέλετε παπαγαλάκια, γι' αυτό αντιδράτε έτσι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ